Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Rich or Die Tryin’

Get Rich or Die Tryin’

01/10/2021 | Flixfilm

Get Rich or Die Tryin’ på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Jim Sheridan
Skuespillere: 50 Cent, Joy Bryant, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Spilletid: 117 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter en skudepisode tænker Marcus (”50 Cent”) tilbage på sit liv. Han var et forældreløst barn i Bronx, involveret i narkohandel og håbede at blive en succesfuld rapper.

Get Rich or Die Tryin’ havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Get Rich or Die Tryin’ på YouTube.Se Get Rich or Die Tryin’ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get Rich or Die Tryin’ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Rich or Die Tryin’ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Rich or Die Tryin’, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Rich or Die Tryin’ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar