Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Santa

Get Santa

16/11/2022 | Flixfilm

Get Santa på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Christopher Smith
Skuespillere: Jim Broadbent, Rafe Spall, Kit Connor
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da julemanden bliver anholdt for ulovlig indtrængen efter et uheld med sin slæde, må en far og hans søn hjælpe ham med at flygte fra fængslet og redde julen.

Get Santa havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Get Santa på YouTube.Se Get Santa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Get Santa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Santa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Santa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Santa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar