Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Smart With Money

Get Smart With Money

06/09/2022 | Flixfilm

Get Smart With Money på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Stephanie Soechtig
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Økonomiske rådgivere rådgiver personer, der ønsker at få styr på deres penge og opnå deres mål, i, hvordan de kan bruge mindre og spare mere op.

Get Smart With Money havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Get Smart With Money på YouTube.Se Get Smart With Money på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Get Smart With Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Smart With Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Smart With Money, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Smart With Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar