Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Smart

Get Smart

02/07/2018 | Flixfilm

Se Get Smart på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Peter Segal
Skuespillere: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Punjabi, Arabic
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da identiteterne på hemmelige agenter afsløres, slutter uheldige Maxwell Smart sig til den langt dygtigere Agent 99 for at modarbejde en ond terrorgruppe.

Get Smart havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get Smart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get Smart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Smart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Smart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Smart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar