Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Smart

Get Smart

02/07/2018 | Flixfilm

Se Get Smart på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Peter Segal
Skuespillere: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Punjabi, Arabic
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da identiteterne på hemmelige agenter afsløres, slutter uheldige Maxwell Smart sig til den langt dygtigere Agent 99 for at modarbejde en ond terrorgruppe.


Se Get Smart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGet Smart havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Get Smart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Get Smart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Get Smart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Smart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar