Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get the Goat

Get the Goat

18/03/2021 | Flixfilm

Se Get the Goat på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To uheldige politimænd får hænderne mere end fulde, da de kommer på tværs af nogle farlige forbrydere, mens de leder efter deres elskede maskot, geden Celestina.

Get the Goat (Find geden) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get the Goat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get the Goat (Find geden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get the Goat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get the Goat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get the Goat (Find geden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar