Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get the Grift

Get the Grift

28/04/2021 | Flixfilm

Se Get the Grift på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Pedro Antônio Paes
Skuespillere: Marcus Majella, Samantha Schmütz, Zeca Carvalho, Thelmo Fernandes
Spilletid: 94 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter et mislykket svindelnummer støder Clóvis på sin plejesøster Lohane, som han havde mistet kontakten med. De er på spanden og indser, at de er nødt til at samarbejde.

Get the Grift (To svindlere i São Paulo) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get the Grift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get the Grift (To svindlere i São Paulo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get the Grift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get the Grift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get the Grift (To svindlere i São Paulo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar