Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Getaway Plan

Getaway Plan

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Getaway Plan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den professionelle indbrudstyv og skærebrænderekspert, Víctor, rekrutteres af den russiske mafia til at bryde ind i en bankboks som led i et udspekuleret bankrøveri.


Se Getaway Plan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Getaway Plan (Flugtplan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Getaway Plan (Flugtplan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Getaway Plan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Getaway Plan (Flugtplan) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Getaway Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar