Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Getaway Plan

Getaway Plan

01/11/2017 | Flixfilm

Se Getaway Plan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den professionelle indbrudstyv og skærebrænderekspert, Víctor, rekrutteres af den russiske mafia til at bryde ind i en bankboks som led i et udspekuleret bankrøveri.


Se Getaway Plan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGetaway Plan (Flugtplan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Getaway Plan (Flugtplan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Getaway Plan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Getaway Plan (Flugtplan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Getaway Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar