Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Getaway

22/07/2014 | Flixfilm

Se Getaway på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Courtney Solomon
Skuespillere: Ethan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Rebecca Budig
Spilletid: 90 min
Land: USA, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Da den fallerede racerkører Brent Magnas kone kidnappes, slår han sig sammen med en sexet, gådefuld hacker, der kun er kendt under navnet The Kid, for at opspore hende.

Getaway havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Getaway på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Getaway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Getaway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Getaway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Getaway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar