Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Getting Out

Getting Out

13/12/2017 | Flixfilm

Se Getting Out på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama
Instruktør: John Korty
Skuespillere: Rebecca De Mornay, Robert Knepper, Carol Mitchell-Leon, Richard Jenkins
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter otte års fængsel bliver en kvinde prøveløsladt, men denne nye chance trues af en ond mor, en tidligere alfons og et system, der arbejder imod hende.


Se Getting Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGetting Out havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Getting Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Getting Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Getting Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Getting Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar