Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

25/11/2022 | Flixfilm

Ghislaine Maxwell: Filthy Rich på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Maiken Baird, Lisa Bryant
Skuespillere: Salli Saffioti, Kathy Searle, Vanessa Lemonides
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det er ofrenes historier, der danner rammen for denne dokumentar om Jeffrey Epsteins medskyldige, den rige Ghislaine Maxwell, og sexhandel-retssagen mod hende.

Ghislaine Maxwell: Filthy Rich havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghislaine Maxwell: Filthy Rich på YouTube.Se Ghislaine Maxwell: Filthy Rich på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghislaine Maxwell: Filthy Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghislaine Maxwell: Filthy Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghislaine Maxwell: Filthy Rich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghislaine Maxwell: Filthy Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar