Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

09/05/2022 | Flixfilm

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I år 2045 vender Motoko Kusanagi og Sektion 9 tilbage for at kæmpe mod en farlig ny trussel i denne spillefilmsversion af den første sæson af SAC_2045.

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på YouTube.Se Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar