Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

09/05/2022 | Flixfilm

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktion: Shinji Aramaki, Michihito Fujii, Kenji Kamiyama
Skuespillere: Atsuko Tanaka, Osamu Saka, Akio Ôtsuka
Spilletid: 119 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I år 2045 vender Motoko Kusanagi og Sektion 9 tilbage for at kæmpe mod en farlig ny trussel i denne spillefilmsversion af den første sæson af SAC_2045.

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på YouTube.Se Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar