Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost in the Shell: SAC_2045

Ghost in the Shell: SAC_2045

23/05/2022 | Flixfilm

Ghost in the Shell: SAC_2045 på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Epcar, Mary Elizabeth McGlynn, Melissa Fahn
Spilletid: 1 min
Land: Japan, United States
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter en global finanskrise bliver verden kastet ud i en "bæredygtig krig" drevet af kunstig intelligens. Det er op til Sektion 9 at bekæmpe nye typer cybertrusler.

Ghost in the Shell: SAC_2045 (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost in the Shell: SAC_2045 på YouTube.Se Ghost in the Shell: SAC_2045 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghost in the Shell: SAC_2045 (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost in the Shell: SAC_2045 (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost in the Shell: SAC_2045, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost in the Shell: SAC_2045 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar