Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost in the Shell

Ghost in the Shell

15/08/2018 | Flixfilm

Se Ghost in the Shell på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Rupert Sanders
Skuespillere: Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche
Spilletid: 107 min
Land: USA, India, Hong Kong, China, Canada
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Major Kusanagi blev reddet fra døden og blev bragt til live igen som en cyborg, der nu jagter cyberkriminelle. Men én hacker har større planer.


Se Ghost in the Shell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost in the Shell havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost in the Shell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost in the Shell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost in the Shell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost in the Shell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar