Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Patrol

Ghost Patrol

01/10/2017 | Flixfilm

Se Ghost Patrol på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure
Instruktør: Karen J. Lloyd
Skuespillere: Lili Beaudoin, Travis Turner, Kathleen Barr, Scott McNeil
Spilletid: 47 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: To børn og deres hund (også kendt som Ghost Patrol) får et praj om en gammel herregård og finder snart ud af, at de udforsker deres første rigtige spøgelseshus.


Se Ghost Patrol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost Patrol (Spøgelsespatruljen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Patrol (Spøgelsespatruljen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost Patrol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Patrol (Spøgelsespatruljen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Patrol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar