Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

15/11/2020 | Flixfilm

Se Ghost Rider: Spirit of Vengeance på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashok Amritraj, Ari Arad, Avi Arad, Nicolas Cage
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Johnny Blaze er stadig besat af dæmonen, der gør ham til den flammespyende Ghost Rider, og nu må han finde en dreng, som kan være Djævlens afkom.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ghost Rider: Spirit of Vengeance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghost Rider: Spirit of Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Rider: Spirit of Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost Rider: Spirit of Vengeance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost Rider: Spirit of Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar