Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

01/04/2016 | Flixfilm

Se Ghost Rider: Spirit of Vengeance på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktør: Mark Neveldine, Brian Taylor
Skuespillere: Nicolas Cage, Violante Placido, Ciarán Hinds, Idris Elba
Spilletid: 96 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English, Romanian
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Johnny Blaze er stadig besat af dæmonen, der gør ham til den flammespyende Ghost Rider, og nu må han finde en dreng, som kan være Djævlens afkom.


Se Ghost Rider: Spirit of Vengeance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost Rider: Spirit of Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Rider: Spirit of Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost Rider: Spirit of Vengeance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Rider: Spirit of Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Rider: Spirit of Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar