Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Rider

Ghost Rider

08/04/2022 | Flixfilm

Ghost Rider på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktion: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Nicolas Cage, Eva Mendes, Sam Elliott
Spilletid: 110 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Stuntkøreren Johnny Blaze må sælge sin sjæl for at redde sin fars liv og ender som flammende dusørjæger for Mephistopheles.

Ghost Rider havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost Rider på YouTube.Se Ghost Rider på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghost Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost Rider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar