Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Ship

Ghost Ship

01/01/2022 | Flixfilm

Ghost Ship på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Horror
Instruktion: Vernon Sewell
Skuespillere: Dermot Walsh, Hazel Court, Hugh Burden
Spilletid: 74 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter en række mærkelige begivenheder går det op for et par, der er ved at renovere en gammel yacht, at rygterne om, at det spøger på båden, er sande.

Ghost Ship havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost Ship på YouTube.Se Ghost Ship på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghost Ship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Ship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost Ship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost Ship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar