Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Ship

Ghost Ship

27/07/2016 | Flixfilm

Se Ghost Ship på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror
Instruktør: Steve Beck
Skuespillere: Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Ron Eldard, Desmond Harrington
Spilletid: 91 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Mandskabet ombord på et bjærgningsfartøj forsøger at bjærge et passagerskib, der flyder rundt i Beringshavet, og opdager hurtigt en spøgelsesagtig eksistens.


Se Ghost Ship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost Ship havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Ship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost Ship herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Ship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Ship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar