Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Stories

Ghost Stories

01/01/2020 | Flixfilm

Ghost Stories på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar
Skuespillere: Janhvi Kapoor, Surekha Sikri, Amruta Subhash
Spilletid: 144 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Instruktørerne af de Emmy-nominerede Lust Stories (Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee og Karan Johar) arbejder sammen igen på disse fire thrillere.

Ghost Stories havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost Stories på YouTube.Se Ghost Stories på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghost Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost Stories, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar