Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Stories

Ghost Stories

01/01/2020 | Flixfilm

Se Ghost Stories på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar, Anurag Kashyap
Skuespillere: Janhvi Kapoor, Surekha Sikri, Amruta Subhash, Vijay Varma
Spilletid: 144 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Instruktørerne af de Emmy-nominerede Lust Stories (Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee og Karan Johar) arbejder sammen igen på disse fire thrillere.


Se Ghost Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ghost Stories havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ghost Stories:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar