Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Town Gold

Ghost Town Gold

01/02/2019 | Flixfilm

Se Ghost Town Gold på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brit Eaton, Scott Glaves
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: To historienørder med sans for værdier går på skattejagt i glemte miner og forladte seværdigheder i det vilde vesten.


Se Ghost Town Gold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost Town Gold (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Town Gold (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost Town Gold herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Town Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Town Gold (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar