Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Town Gold

Ghost Town Gold

01/02/2019 | Flixfilm

Ghost Town Gold på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Scott Glaves, Brit Eaton
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: To historienørder med sans for værdier går på skattejagt i glemte miner og forladte seværdigheder i det vilde vesten.

Ghost Town Gold (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghost Town Gold på YouTube.Se Ghost Town Gold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghost Town Gold (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Town Gold (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost Town Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost Town Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar