Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghost Wars

Ghost Wars

02/03/2018 | Flixfilm

Se Ghost Wars på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Avan Jogia, Kim Coates, Luvia Petersen, Jesse Moss
Spilletid: 60 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Det lokale udskud, Roman Mercer, må udnytte sine undertrykte synske evner for at redde sin afsidesliggende hjemby i Alaska fra paranormale kræfter.


Se Ghost Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhost Wars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost Wars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghost Wars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost Wars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar