Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ghost

01/09/2020 | Flixfilm

Se Ghost på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Drama, Fantasy, Romance, Thriller
Instruktør: Jerry Zucker
Skuespillere: Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn, Stanley Lawrence
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Sam bliver dræbt af en overfaldsmand, men hans kærlighed til kæresten, Molly, rækker hinsides graven, da Sams ånd forsøger at advare Molly om, at hun er i fare.


Se Ghost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ghost:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar