Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ghost

01/09/2020 | Flixfilm

Se Ghost på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Jerry Zucker
Skuespillere: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Sam bliver dræbt af en overfaldsmand, men hans kærlighed til kæresten, Molly, rækker hinsides graven, da Sams ånd forsøger at advare Molly om, at hun er i fare.

Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar