Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostbusters II

Ghostbusters II

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Ghostbusters II på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: I denne sympatiske fortsættelse skal trioen af spøgelsesjægere nytårsaften redde New York fra et omfattende slimangreb og et væld af onde ånder.


Se Ghostbusters II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ghostbusters II havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghostbusters II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghostbusters II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar