Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostbusters

Ghostbusters

08/05/2018 | Flixfilm

Se Ghostbusters på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Zach Woods, Kristen Wiig, Ed Begley Jr., Charles Dance
Spilletid: 116 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter spøgelser begynder at sværme omkring Manhattan, danner 4 kvikke kvinder en paranormal udrydelsesbande for at jage de ondsindede genfærd og forhindre en apokalypse.


Se Ghostbusters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhostbusters havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghostbusters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghostbusters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ghostbusters

  1. Henrik - kl. 11:23, 09-05-2018:

    Et ringe forsøg på et remake af en klassiker – og slutningen lægger ovenikøbet op til en fortsættelse :-/

    Skriv kommentar