Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

14/08/2023 | Flixfilm

Ghostbusters: Afterlife på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: Jason Reitman
Skuespillere: Carrie Coon, Paul Rudd, Finn Wolfhard
Spilletid: 124 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En ny start i en mindre by afslører tegn på en ung families skjulte overnaturlige arv – og får mørke paranormale kræfters tørst efter hævn til at blusse op.Se Ghostbusters: Afterlife på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ghostbusters: Afterlife havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghostbusters: Afterlife på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters: Afterlife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters: Afterlife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghostbusters: Afterlife, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghostbusters: Afterlife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar