Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostbusters

Ghostbusters

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Ghostbusters på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet "Ghostbusters", der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.


Se Ghostbusters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ghostbusters havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghostbusters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghostbusters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar