Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostbusters

Ghostbusters

01/12/2020 | Flixfilm

Ghostbusters på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Ivan Reitman
Skuespillere: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet "Ghostbusters", der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

Ghostbusters havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghostbusters på YouTube.Se Ghostbusters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghostbusters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghostbusters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar