Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostbusters

Ghostbusters

01/11/2019 | Flixfilm

Se Ghostbusters på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet "Ghostbusters", der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.Se Ghostbusters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ghostbusters havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghostbusters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ghostbusters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghostbusters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostbusters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar