Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghostheads

Ghostheads

15/07/2016 | Flixfilm

Se Ghostheads på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Brendan Mertens
Skuespillere: Chace Ambrose, William Atherton, Dan Aykroyd, Brandon Balentine
Spilletid: 73 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Superfans af monsterhittet Ghostbusters fra 1984 dyrker deres passion ved at klæde sig ud, mødes til kongresser og endda lave velgørenhedsarbejde.


Se Ghostheads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhostheads havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghostheads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghostheads herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghostheads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghostheads stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar