Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghosts of Sugar Land

Ghosts of Sugar Land

16/10/2019 | Flixfilm

Ghosts of Sugar Land på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Bassam Tariq
Skuespillere: Jennifer Julian, Kc Okoro
Spilletid: 21 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gruppe muslimske amerikanere fra Texas blev chokerede, da deres ven blev ekstremist. De fortæller om deres tid sammen og kommer med deres teorier om hans skæbne.

Ghosts of Sugar Land havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ghosts of Sugar Land på YouTube.Se Ghosts of Sugar Land på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ghosts of Sugar Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghosts of Sugar Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ghosts of Sugar Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ghosts of Sugar Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar