Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ghosts of the Abyss

Ghosts of the Abyss

04/03/2015 | Flixfilm

Se Ghosts of the Abyss på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Documentary, Family
Instruktør: James Cameron
Skuespillere: Bill Paxton, John Broadwater, Lori Johnston, Charles Pellegrino
Spilletid: 61 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Sammen med et hold af historiske eksperter, filmskabere og videnskabsfolk undersøger instruktøren James Cameron vraget af Titanic.


Se Ghosts of the Abyss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGhosts of the Abyss havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ghosts of the Abyss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ghosts of the Abyss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ghosts of the Abyss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ghosts of the Abyss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar