Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gider du ikke Black Friday? 5 anbefalinger, som får dig på andre tanker

Gider du ikke Black Friday? 5 anbefalinger, som får dig på andre tanker

24/11/2017 | Flixfilm

I dag, fredag d. 24 november går det løs. Black Friday er tilbage og det betyder super mange tilbud, men også en hulens masse mennesker. For os som ikke er så interesseret i det her event, kan vi lade alle andre om at jagte de gode tilbud, imens kan vi med fordel fejre dagen på sofaen med Netflix.

Men Netflix er ikke kun fyldt med gode fiktive serier og film, men indeholder også en masse gode dokumentarer. Der er noget specielt ved at se en dokumentar.

Derfor har vi, her på Flixfilm, samlet 5 dokumentarer, som kan ses på Netflix Danmark lige nu. Således kan du blive hjemme og nyde fredagen i afslapningens tegn og vente med shoppeturen til en dag, hvor der ikke er så mange mennesker i gaderne.

Du kan f.eks. se eller gense dokumentarserien omkring amerikaneren Steve Avery, der kæmper en hård kamp mod det amerikanske retssystem. Du kan også se den barske dokumentar omkring de danske soldaters tjeneste i Afghanistan eller et gemt interview med en ung Steve Jobs.

Artiklen fortsætter under annoncen

My Beautiful Broken Brain

En 34 årig kvinde vågner en dag op med en kæmpe hjerneblødning, hvilket gør hende desorienteret. Men alligevel finder hun vej ned til et hotel, hvor personalet finder hende bevidstløs på et toilet. Kvinden som dokumentaren handler om hedder Lotje Sodderland, levede af at skrive artikler og være veltalende. Efter hjerneblødningen skal hun lærer at tale, skrive og læse igen.

Se My Beautiful Broken Brain på Netflix.

Armadillo

En dansk dokumentar omkring de danske soldateres tjeneste under krigen i Afghanistan. Vi følger med fra deres sidste dag hjemme, afskedsfesten og deres første patrulje til Helmand provinsen. Vi får et indblik i hvor kedeligt, spændende, farligt og brutalt det kan være at være udsendt soldat.
Se Armadillo på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Armadillo på Netflix

Making a Murderer

En dokumentarserie omkring Steve Avery, der har siddet i fængsel i 18 år for et mord som han ikke har begået. Efter han er blevet løsladt i 2003 vil han sagsøge Manitowoc Regionen og adskillige af de dertilhørende betjente. I 2005 bliver han igen arresteret for et mord på endnu en kvinde, men denne gang mener Avery at mordet er blevet ”opstillet”, så det ligner at han igen er den skyldige. Hvem taler sandt, regionen eller Steve Avery?

Se Making a Murderer på Netflix.

Steve Jobs – The Lost Interview

Et originalt interview med en ung Steve Jobs, der på det her tidspunkt stadig nogle år fra at gentage sin stilling som chef i Apple. På dette tidspunkt styrer han NeXT, som var den virksomhed han grundlagde efter han første gang forlod Apple. Interviewet er optaget i 1995, men kun 10 min af det var blevet brugt tidligere. Det fulde interview var mistet, men efter Jobs’ død i 2011, fandt man hele interviewet i hans garage.

Steve Jobs – The Lost Interview kan ses på Netflix.

Bridegroom

En dokumentarfilm fra 2013 omkring de to homoseksuelle mænd Shane og Tom. Homoseksuelle vielser er lige blevet tilladt i Californien og de har planer om at skulle giftes, men planerne bliver ikke til noget, da Tom dør på tragisk vis. Dokumentaren handler om Shanes kamp efter Toms død, som blandt andet indebærer at Toms familie nægter ham deltagelse til begravelsen.

Se Bridegroom på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar