Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gigantosaurus

Gigantosaurus

29/10/2020 | Flixfilm

Gigantosaurus på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dylan Schombing, Áine Sunderland, Nahanni Mitchell
Spilletid: 22 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tag med fire forhistoriske venner på eventyr, når de forsøger at opklare et mysterium om et kæmpestort dyr. Baseret på Jonny Duddles bog.

Gigantosaurus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gigantosaurus på YouTube.Se Gigantosaurus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gigantosaurus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gigantosaurus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gigantosaurus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gigantosaurus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar