Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gigantosaurus

Gigantosaurus

29/10/2020 | Flixfilm

Se Gigantosaurus på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dylan Schombing, Áine Sunderland, Benjamin Jacobson, Nahanni Mitchell
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Tag med fire forhistoriske venner på eventyr, når de forsøger at opklare et mysterium om et kæmpestort dyr. Baseret på Jonny Duddles bog.Se Gigantosaurus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gigantosaurus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gigantosaurus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gigantosaurus:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gigantosaurus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gigantosaurus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar