Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gigli

01/11/2022 | Flixfilm

Gigli på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Romance
Instruktion: Martin Brest
Skuespillere: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Justin Bartha
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.6

Handling: Larry Gigli kidnapper en advokats bror for at redde en gangsterboss fra retsforfølgelse. Men Giglis chef stoler ikke på, at han fuldføre opgaven.Se Gigli på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gigli havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gigli på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gigli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gigli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gigli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gigli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar