Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gilberts grusomme hevn

Gilberts grusomme hevn

01/12/2020 | Flixfilm

Gilberts grusomme hevn på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne unge Gilbert lider frygteligt meget af en frygteligt pinlig æggeallergi. Da hans underlige tante med vilje serverer æg for ham, pønser han på hævn.

Gilberts grusomme hevn havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gilberts grusomme hevn på YouTube.Se Gilberts grusomme hevn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gilberts grusomme hevn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gilberts grusomme hevn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gilberts grusomme hevn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gilberts grusomme hevn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar