Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gillian Anderson bliver Margaret Thatcher i ‘The Crown’

Gillian Anderson bliver Margaret Thatcher i ‘The Crown’

10/09/2019 | Flixfilm

Gillian Anderson Margaret Thatcher the crownTredje sæson af den historiske dramaserie ‘The Crown’ har endnu ikke fået premiere på Netflix, men streamingtjenesten er allerede i fuld gang med planlægning af den efterfølgende sæson.

Netflix kan således annoncere, at Gillian Anderson, der bedst kendes fra Netflix-serien ‘Sex Education’ og den ikoniske ‘X-Files’, vil spille den engelsk politiker og regeringsleder Margaret Thatcher i den kommende ‘The Crown’ sæson 4.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Margaret Thatcher var premierminister fra 1979 til 1990, og døde i 2013 i en alder af 87 år.

Inden vi ser Gillian Anderson i aktion, skal der dog lige være premiere på tredje sæson af ‘The Crown’, som Netflix tidligere har annonceret lander på streamingtjenesten den 17. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Der er dog også masser af nye ansigter i den kommende tredje sæson, da serien indtræder i en ny tidsperiode med start i 1964 hvor bl.a. Beatles blev dannet og verdensmesterskaberne i fodbold, som England vandt i 1966.

Blandt de nye skuespillere finder man Olivia Colman (‘The Lobster’, ‘The Favourite’) som Dronning Elizabeth II, mens Prinsesse Margaret spilles af Helena Bonham Carter (‘Sweeney Todd’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Dark Shadows’).

Der er planlagt i alt 6 sæsoner af ‘The Crown’.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 17. november.
Skriv kommentar