Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gillian Anderson får hovedrollen i Netflix’ nye western-serie ‘The Abandons’

Gillian Anderson får hovedrollen i Netflix’ nye western-serie ‘The Abandons’

02/07/2023 | Flixfilm

Den tidligere ‘X-Files’-stjerne Gillian Anderson, som også er kendt fra Netflix-serierne ‘The Crown‘ og ‘Sex Education‘) får hovedrolle i en ny westeren-serie, som eksklusivt vil kunne ses fra Netflix.

Actiondramaserien hedder ‘The Abandons’ og er skabt af Kurt Sutter (‘Mayans M.C.’ og ‘Sons of Anarchy’).

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Abandons’ fortæller historien om en gruppe forskelligartede familier i Oregon i 1850’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gillian Anderson vil spille rollen som Constance, matriarken i den velhavende Van Ness-familie, der arvede sin mands minedriftsfirma og fordoblede formuen. Trods byens fordomme mod kvinder har hendes penge, charme og skruppelløshed skabt et netværk af politiske allierede. For hende betyder magt, rigdom og slægt alt.

Lena Headey fra ‘Game of Thrones’ medvirker også i serien som Fiona, en hengivne adoptivmor til fire unge forældreløse. Men da en korrupt sammensværgelse af rigdom og indflydelse forsøger for jage disse forladte sjæle – der lever på samfundets kant – væk fra deres jord, havner de i en dødelig kamp for retten til deres område og by.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

I denne blodige proces strækkes “retfærdighed” ud over lovens grænser.

‘The Abandons’ udforsker den fine grænse mellem overlevelse og lov, voldens konsekvenser og de ætsende kræfter, hemmeligheder kan have, når denne familie kæmper for at bevare deres jord.

Serien instrueres af Stephen Surjik (‘The Umbrella Academy‘, ‘The Witcher‘) og Otto Bathurst (‘Robin Hood’, Peaky Blinders‘).

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan streame ‘The Abandons’ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar