Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gilmore Girls fortsætter på Netflix

Gilmore Girls fortsætter på Netflix

20/10/2015 | Flixfilm

p184655_b_v9_abDen populære tv-serie Gilmore Girls, som oprindelig sluttede i 2007 vender snart tilbage. Det er streamingtjenesten Netflix, der sammen med seriens skaber Amy Sherman-Palladino, er blevet enige om at genoplive serien. Det skriver Deadline.

Gilmore Girls vil dog ikke vende tilbage som serie, men som film. Der planlægges nemlig, at lave fire film på hver 90 minutters varighed med de velkendte karakterer Lorelai, Rory, Sookie og Emily. Produktionen skulle angiveligt starte til næste år.

Aftalerne med de originale skuespillere er ikke blevet underskrevet endnu, men det forventes at de alle vender tilbage i de nye film. Dog ikke Edward Herrmann, som spillede Richard, da han døde i 2014.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

I Gilmore Girls følger man den viljestærke alenemor Lorelai Gilmore og hendes teenagedatter Rory i den ejendommelige by Stars Hollow i Connecticut. De to kvinder står over for de traditionelle udfordringer i dagligdagen, som kærlighedskvaler, indbyrdes uenigheder eller forholdet til Lorelais snobbede mor, der har en tendens til at ville blande sig i alt.

Der blev lavet i alt 7 sæsoner af Gilmore Girls, da den kørte på amerikansk tv fra 2000-2007.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Gilmore Girls fortsætter på Netflix

  1. Brian - kl. 16:13, 22-10-2015:

    Alt jeg kan sige er YES!

Skriv kommentar