Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gilmore Girls

Gilmore Girls

01/07/2016 | Flixfilm

Se Gilmore Girls på Netflix

Indspilningsår: 2000–2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Lorelai, en stærk, uafhængig enlig mor, opdrager sin dygtige datter, Rory, midt i en stadig strøm af hurtige replikker.


Se Gilmore Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGilmore Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gilmore Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gilmore Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gilmore Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gilmore Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar