Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gimme the Loot

Gimme the Loot

15/06/2017 | Flixfilm

Se Gimme the Loot på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Adam Leon
Skuespillere: Tashiana Washington, Ty Hickson, Meeko, Sam Soghor
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da deres gadekunst ikke bliver respekteret, planlægger to talentfulde graffitikunstnere fra New York at skabe et ry ved at mærke Mets' berømte Home Run Apple.


Se Gimme the Loot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gimme the Loot havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gimme the Loot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gimme the Loot:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gimme the Loot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gimme the Loot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar