Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gims: On the Record

Gims: On the Record

16/09/2020 | Flixfilm

Se Gims: On the Record på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Florent Bodin
Skuespillere: Maître Gims
Spilletid: 96 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Kom med bag kulisserne og helt tæt på den populære rapstjerne Gims i året op til hans store koncert på Stade de France i 2019 i denne dokumentarfilm.


Se Gims: On the Record på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gims: On the Record havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gims: On the Record ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gims: On the Record:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gims: On the Record er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gims: On the Record stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar