Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginger Snaps Back: The Beginning

Ginger Snaps Back: The Beginning

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Ginger Snaps Back: The Beginning på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Grant Harvey
Skuespillere: Katharine Isabelle, Emily Perkins, Nathaniel Arcand, JR Bourne
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English, Cree
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: I det 19. århundrede søger to søstre tilflugt i et fort. Da den ene bliver bidt af en varulv, må søstrene arbejde sammen for at finde en kur.


Se Ginger Snaps Back: The Beginning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ginger Snaps Back: The Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ginger Snaps Back: The Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ginger Snaps Back: The Beginning herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ginger Snaps Back: The Beginning er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginger Snaps Back: The Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar