Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginger Snaps Back: The Beginning

Ginger Snaps Back: The Beginning

15/12/2013 | Flixfilm

Se Ginger Snaps Back: The Beginning på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Grant Harvey
Skuespillere: Katharine Isabelle, Emily Perkins, Nathaniel Arcand, JR Bourne
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English, Cree
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I det 19. århundrede søger to søstre tilflugt i et fort. Da den ene bliver bidt af en varulv, må søstrene arbejde sammen for at finde en kur.


Se Ginger Snaps Back: The Beginning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGinger Snaps Back: The Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ginger Snaps Back: The Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ginger Snaps Back: The Beginning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ginger Snaps Back: The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginger Snaps Back: The Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar