Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginger Snaps

Ginger Snaps

15/12/2013 | Flixfilm

Se Ginger Snaps på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: John Fawcett
Skuespillere: Emily Perkins, Katharine Isabelle, Kris Lemche, Mimi Rogers
Spilletid: 108 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: På natten da Ginger får sin første menstruation, bliver hun bidt af en varulv og udvikler flere nye egenskaber - inklusiv en aggressiv seksualitet.


Se Ginger Snaps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGinger Snaps havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ginger Snaps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ginger Snaps herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ginger Snaps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginger Snaps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar