Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginny & Georgia – The Afterparty

Ginny & Georgia – The Afterparty

06/03/2021 | Flixfilm

Ginny & Georgia – The Afterparty på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Short
Instruktion: Susi Jirkuff
Skuespillere: Georgi Nightingall, Howard Nightingall
Spilletid: 5 min
Land: Austria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Skuespillerne fra den populære Netflix-serie taler med værterne om dramaet i den første sæson, og Cristela Alonzo kommer med gode råd om at være den nye i klassen.

Ginny & Georgia – The Afterparty havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ginny & Georgia – The Afterparty på YouTube.Se Ginny & Georgia – The Afterparty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ginny & Georgia – The Afterparty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginny & Georgia – The Afterparty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ginny & Georgia – The Afterparty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ginny & Georgia – The Afterparty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar