Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginny & Georgia

Ginny & Georgia

24/02/2021 | Flixfilm

Se Ginny & Georgia på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Short
Instruktør: Susi Jirkuff
Skuespillere: Georgi Nightingall, Howard Nightingall
Spilletid: 5 min
Land: Austria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Den frisindede Georgia flytter med sine to børn Ginny og Austin nordpå for at starte på en frisk, men vejen til en ny begyndelse viser sig af være fuld af forhindringer.

Ginny & Georgia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ginny & Georgia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ginny & Georgia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginny & Georgia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ginny & Georgia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ginny & Georgia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar