Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginny Weds Sunny

Ginny Weds Sunny

09/10/2020 | Flixfilm

Ginny Weds Sunny på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Puneet Khanna
Skuespillere: Yami Gautam, Vikrant Massey, Ayesha Raza Mishra
Spilletid: 125 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ungkarl, der gerne vil giftes, men som konstant bliver afvist af kvinder, håber at kunne vinde en tidligere flammes gunst med hjælp fra uventet kant – hendes mor.

Ginny Weds Sunny havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ginny Weds Sunny på YouTube.Se Ginny Weds Sunny på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ginny Weds Sunny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginny Weds Sunny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ginny Weds Sunny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ginny Weds Sunny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar