Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ginny Weds Sunny

Ginny Weds Sunny

09/10/2020 | Flixfilm

Se Ginny Weds Sunny på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Puneet Khanna
Skuespillere: Yami Gautam, Vikrant Massey, Maneka Kurup Arora, Deepak Chaddha
Spilletid: 125 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En ungkarl, der gerne vil giftes, men som konstant bliver afvist af kvinder, håber at kunne vinde en tidligere flammes gunst med hjælp fra uventet kant – hendes mor.Se Ginny Weds Sunny på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ginny Weds Sunny havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ginny Weds Sunny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ginny Weds Sunny:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ginny Weds Sunny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ginny Weds Sunny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar