Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Giri / Haji

Giri / Haji

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Giri / Haji på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Takehiro Hira, Sophia Brown, Charlie Creed-Miles, Jamie Draven
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.


Se Giri / Haji på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Giri / Haji (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Giri / Haji (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Giri / Haji herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Giri / Haji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giri / Haji (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar