Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Giri / Haji

Giri / Haji

10/01/2020 | Flixfilm

Se Giri / Haji på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Takehiro Hira, Sophia Brown, Charlie Creed-Miles, Jamie Draven
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.

Giri / Haji (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Giri / Haji på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Giri / Haji (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giri / Haji (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Giri / Haji, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Giri / Haji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar