Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Giri / Haji

Giri / Haji

10/01/2020 | Flixfilm

Giri / Haji på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Takehiro Hira, Kelly Macdonald, Yôsuke Kubozuka
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.Se Giri / Haji på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Giri / Haji (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Giri / Haji på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Giri / Haji (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giri / Haji (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Giri / Haji, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Giri / Haji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar