Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Giri / Haji

Giri / Haji

10/01/2020 | Flixfilm

Se Giri / Haji på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Takehiro Hira, Sophia Brown, Charlie Creed-Miles, Jamie Draven
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.


Se Giri / Haji på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Giri / Haji (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Giri / Haji (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Giri / Haji:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Giri / Haji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giri / Haji (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar