Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl from Nowhere

Girl from Nowhere

31/07/2020 | Flixfilm

Se Girl from Nowhere på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chicha Amatayakul
Spilletid: 45 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En mystisk, dygtig pige ved navn Nanno begynder på forskellige skoler, hvor hun konstant afslører de studerende og lærernes løgne og ugerninger.


Se Girl from Nowhere på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girl from Nowhere (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girl from Nowhere (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Girl from Nowhere:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girl from Nowhere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl from Nowhere (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar