Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl from Nowhere

Girl from Nowhere

07/05/2021 | Flixfilm

Girl from Nowhere på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chicha Amatayakul, Tris Ren, Naomi Amante
Spilletid: 45 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En mystisk, dygtig pige ved navn Nanno begynder på forskellige skoler, hvor hun konstant afslører de studerende og lærernes løgne og ugerninger.

Girl from Nowhere (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girl from Nowhere på YouTube.Se Girl from Nowhere på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girl from Nowhere (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl from Nowhere (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl from Nowhere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl from Nowhere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar