Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl in the Picture

Girl in the Picture

06/07/2022 | Flixfilm

Girl in the Picture på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: Skye Borgman
Skuespillere: Karen Parsley, Charles Engles, Merle Bean
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En dokumentar om en kvinde fundet døende ved en vej, hendes efterladte søn, og en mand, der hævder at være hendes ægtemand. Et mysterie, der udvikler sig til et mareridt.Se Girl in the Picture på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Girl in the Picture havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girl in the Picture på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Girl in the Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl in the Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl in the Picture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl in the Picture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar