Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl, Interrupted

Girl, Interrupted

01/03/2019 | Flixfilm

Se Girl, Interrupted på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Drama
Instruktør: James Mangold
Skuespillere: Winona Ryder, Angelina Jolie, Clea DuVall, Brittany Murphy
Spilletid: 127 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Susanna Kaysen indlægges på et psykiatrisk hospital og indser, at hun selv har magten til at vælge mellem at være skør eller normal. Baseret på en selvbiografisk roman.

Girl, Interrupted havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Girl, Interrupted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girl, Interrupted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl, Interrupted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl, Interrupted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl, Interrupted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar