Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl, Interrupted

Girl, Interrupted

01/03/2019 | Flixfilm

Se Girl, Interrupted på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Drama
Instruktør: James Mangold
Skuespillere: Winona Ryder, Angelina Jolie, Clea DuVall, Brittany Murphy
Spilletid: 127 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Susanna Kaysen indlægges på et psykiatrisk hospital og indser, at hun selv har magten til at vælge mellem at være skør eller normal. Baseret på en selvbiografisk roman.


Se Girl, Interrupted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGirl, Interrupted havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girl, Interrupted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girl, Interrupted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girl, Interrupted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl, Interrupted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar