Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl Most Likely

Girl Most Likely

01/09/2016 | Flixfilm

Girl Most Likely på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Skuespillere: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, French, Romanian, Dutch, Mandarin
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter et mislykket selvmordsforsøg for at få sin kærestes opmærksomhed, flytter en betrængt dramatiker hjem for at leve med sin mor og to mænd.

Girl Most Likely havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girl Most Likely på YouTube.Se Girl Most Likely på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Girl Most Likely ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl Most Likely stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl Most Likely, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl Most Likely er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar