Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl Most Likely

Girl Most Likely

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Girl Most Likely på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Skuespillere: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, French, Romanian, Dutch, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Efter et mislykket selvmordsforsøg for at få sin kærestes opmærksomhed, flytter en betrængt dramatiker hjem for at leve med sin mor og to mænd.


Se Girl Most Likely på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girl Most Likely havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girl Most Likely ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girl Most Likely herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girl Most Likely er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl Most Likely stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar