Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl Rising

Girl Rising

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Girl Rising på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Richard Robbins
Skuespillere: Amina, Azmera, Arindol Bagchi, Rekha Banerjee
Spilletid: 101 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Ni filmskabere følger hver sin unge pige fra forskellige dele af verden og sammenfletter deres observationer i et globalt billede af ungdommen i det 21. århundrede.


Se Girl Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girl Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girl Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girl Rising herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girl Rising er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar