Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl Rising

Girl Rising

01/09/2014 | Flixfilm

Girl Rising på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Richard Robbins
Skuespillere: Amina, Azmera, Arindol Bagchi
Spilletid: 101 min
Land: United States, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ni filmskabere følger hver sin unge pige fra forskellige dele af verden og sammenfletter deres observationer i et globalt billede af ungdommen i det 21. århundrede.Se Girl Rising på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Girl Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girl Rising på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Girl Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl Rising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar