Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl Rising

Girl Rising

01/09/2014 | Flixfilm

Se Girl Rising på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Richard Robbins
Skuespillere: Amina, Azmera, Arindol Bagchi, Rekha Banerjee
Spilletid: 101 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Ni filmskabere følger hver sin unge pige fra forskellige dele af verden og sammenfletter deres observationer i et globalt billede af ungdommen i det 21. århundrede.


Se Girl Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGirl Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girl Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girl Rising herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girl Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar